Lista rendezése gyártónként Bea-fon

Bea-fon Mobile  GmbH  a  könnyen használható, ergonómikus kialakítású  mobiltelefonok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó német-osztrák cég, az Aspöck csoport tagja, székhelye Peuerbach (német-osztrák határnál, Passau mellett) , 1500 főt foglalkoztat.

 

A Bea-fon  2 fő termékcsoportot vezetett be: a Silver Line (ergonómikus) és Classic Line (hagyományos, nyomógombos) mobiltelefonokat,  mindkettő csoport  jellemzői  a magas minőség, célszerű, leegyszerűsített design,  mai kor igényeit kielégítő modern megoldások és fejlesztési szemlélet, mely kiegészül a házon belüli minőségellenőrzéssel.

A cég tehát az alapokra koncentrál, csakis olyan tudásszintet épít be, ami a mindennapok alapvető kommunikációs igényeit  kielégíti.
Mottó:  egyszerúség, biztonság  és könnyű és kényelmes használat.

A Silver Line termékek a felhasználók biztonságérzetét tartják szem előtt,  olyan, az  életvitelt  könnyítő  funkciókkal , mint  a vészhívás, segítségkérő SMS küldése vagy a használó mellett tartózkodók helyi  riasztása rosszullét vagy megtámadás esetén.
Hasznos lehet  gyerekeknél, extrém sportot űzőknél, az idősebbeknek , továbbá bármilyen életmentő helyzetben.

Mindezt  pofonegyszerű kezeléssel, elegáns, letisztult külső megjelenéssel.

Úgy véljük, a Bea-fon  termékek biztonságosak, egyszerű, de nagyszerű műszaki megoldásokkal, megalkuvásmentes minőségben. Csak ajánlani  lehet !

Bővebben

termék oldalanként

termék oldalanként